HWBOT
  1. HWBOT
  2. HWBOT-975

When adding a hardware item with "+"-symbol via Admin site, the safename does not get propper format

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Trivial Trivial
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: hwbot v5.6.0
    • Labels:
      None

      Description

      This gives a problem when two items are only different by "+" symbol. For example:

      http://hwbot.org/hardware/processor/k6_2_400mhz/
      http://hwbot.org/hardware/processor/k6_2_plus_400mhz/

      I added the "_plus_" myself in the database. Without the plus, the url is the same.

        Activity

        Hide
        Build Server added a comment -
        Integrated in HWBOT admin site - UAT #34 (See [http://dev.hwbot.org/job/HWBOT%20admin%20site%20-%20UAT/34/])
            HWBOT-975

        When adding a hardware item with "+"-symbol via Admin site, the safename does not get propper format

        dennis :
        Files :
        * /hwbot_admin/trunk/src/main/org/hwbot/common/util/StringUtil.java
        Show
        Build Server added a comment - Integrated in HWBOT admin site - UAT #34 (See [ http://dev.hwbot.org/job/HWBOT%20admin%20site%20-%20UAT/34/ ])      HWBOT-975 When adding a hardware item with "+"-symbol via Admin site, the safename does not get propper format dennis : Files : * /hwbot_admin/trunk/src/main/org/hwbot/common/util/StringUtil.java
        Hide
        Build Server added a comment -
        Integrated in HWBOT admin site - UPDATE PROD #115 (See [http://dev.hwbot.org/job/HWBOT%20admin%20site%20-%20UPDATE%20PROD/115/])
            HWBOT-975

        When adding a hardware item with "+"-symbol via Admin site, the safename does not get propper format

        dennis :
        Files :
        * /hwbot_admin/trunk/src/main/org/hwbot/common/util/StringUtil.java
        Show
        Build Server added a comment - Integrated in HWBOT admin site - UPDATE PROD #115 (See [ http://dev.hwbot.org/job/HWBOT%20admin%20site%20-%20UPDATE%20PROD/115/ ])      HWBOT-975 When adding a hardware item with "+"-symbol via Admin site, the safename does not get propper format dennis : Files : * /hwbot_admin/trunk/src/main/org/hwbot/common/util/StringUtil.java

          People

          • Assignee:
            Dennis Devriendt
            Reporter:
            Pieter-Jan Plaisier
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: